DAG 106

I morgen starter nedtellingen, tre dager igjen! Det ble 107 kilometer i dag i kraftig motvind. Det er tungt å kjempe mot vindkastene mot overkroppen time etter time, aldri et øyeblikks pause. Veiskulderen er minimal og trafikken øker da de nærmer seg Katherine. Fem-seks jagerfly flyr like over dem da de passerer en flybase, kult å se og minst like bråkete.

Motellet i Katherine har sikkerhetsvakt ved døren, bottle-o (polet) har politi med våpen ved inngangen, mange uteliggere på gaten, Katherine sitt førsteinntrykk er dessverre ikke av det beste. Guttene skiller seg ut nærmest som to blondiner blant den svarte befolkningen. Lasse med signal-oransje trøye og Anders med signal-gul, ikke rart de innfødte glaner. Men, burger må de ha, de setter seg på McDonalds for første gang siden Mount Isa.

Syklene blir med inn på rommet for å være på den sikre siden og TVn er god å ha for å få timene til å gå. De spiser burger til kvelds også fra Red Rooster. I morgen skal de til Pine Creek, 92 kilometer. Det kan se ut som de får litt regn, men vinden skal være gunstigere.

Etter å ha syklet i nesten fire måneder gjenstår det nå ca. 15 timer igjen på sykkelsetet. Piece of cake.

Awesomestralia – a normal life is boring