Herved presenteres ‘mitt Australia’ og guttene takker med dette for seg. Det blir ikke flere blogginnlegg, turen er dessverre over. Det blir et tomrom for mange av oss. Anders og Lasse ønsker å takke alle leserne som har fulgt dem fra start til mål. Morsomt og inspirerende å ha fans når man skal sykle så langt kan guttene fortelle. Vit at dere alle gjorde det til at de tråkket litt ekstra på!

Takk for oss!
Kult å ha så mange på hjul 😉

Anders & Lasse
20.2.2017
Darwin, NT
Australia

Mitt Australia er landet jeg kjenner som mitt andre hjemland. Mitt Australia er «no worries». Mitt Australia er endeløse veier nesten inn i evigheten. Mitt Australia er kalde netter i telt. Mitt Australia er ølet Tooheys Extra Dry. Mitt Australia er kenguruer, koalabjørner, dingoer og slanger. Mitt Australia er folketomme småsteder uten fremtid. Mitt Australia er fremmede rause mennesker. Mitt Australia er enorme lastebiler i høy fart. Mitt Australia er caravan parks med felles kjøkken og felles bad.

Mitt Australia er matvarekjedene IGA, Coles og Woolworths. Mitt Australia er et liggeunderlag uten luft. Mitt Australia er begeistring. Mitt Australia er enorme biller i urinalet. Mitt Australia er savn av norsk mat. Mitt Australia er røde grusveier. Mitt Australia er forblåste strender. Mitt Australia er kald øl på en strandpromenade. Mitt Australia er melkesyre. Mitt Australia er nedoverbakker så lange at kilometerne løper løpsk.

Mitt Australia er å ha Lasse på hjul. Mitt Australia er å ligge på hjul. Mitt Australia er potetgull etter en lang etappe. Mitt Australia er lokale gutter som liker oss. Mitt Australia er lokale folk som avslutter samtalen med «you are my hero», «you are crazy». Mitt Australia er landet man aldri kan glemme. Mitt Australia er morgendugg i gresset. Mitt Australia er et vått telt. Mitt Australia er et fortelt med alt for mange insekter i. Mitt Australia er 30 grader om natta. Mitt Australia er 45 grader om dagen.

Mitt Australia er snegler og edderkopper i skoa. Mitt Australia er «opp i ringa, nå må vi stå opp». Mitt Australia er superkrefter. Mitt Australia er super-lår. Mitt Australia er frihet. Mitt Australia er påkjørte kenguruer langs alle veier. Mitt Australia er konsentrasjon. Mitt Australia er å gjøre jobben. Mitt Australia er knallhardt, men likevel så lett. Mitt Australia er å leve ut drømmen.

Mitt Australia er Telstra isteden for Telenor. Mitt Australia er sovepose. Mitt Australia er forkjølelse, knuste ribbein og vondt. Mitt Australia er mennesker med store solhatter. Mitt Australia er fylt med asiatere. Mitt Australia er ikke som på film, det er mye bedre. Mitt Australia er kald vind fra sør. Mitt Australia er varm vind fra nord. Mitt Australia er warnings på TV om storm, skogbrann og flom. Mitt Australia er vekkerklokken akkurat som hjemme. Mitt Australia er flom.

Mitt Australia er nye menneske i mitt liv. Mitt Australia er gamle sanger. Mitt Australia er å bli advart mot alle farer av de lokale folka. Mitt Australia er TV-reklamer så gode at jeg vil kjøpe. Mitt Australia er norsk film på TV. Mitt Australia forstår ikke min evige kjærlighet til landet.

Mitt Australia er indre motivasjon til å gjøre noe helt annet for en stund. Mitt Australia er lite strøm på mobilen, hele tiden. Mitt Australia er rause mennesker man møter langs veien. Mitt Australia er fugler som angriper og hakker i hjelmen. Mitt Australia er å yte. Mitt Australia er potensial. Mitt Australia er trafikk. Mitt Australia er å inspirere og inkludere. Mitt Australia er å dele.

Mitt Australia er helsetrøye. Mitt Australia er savn av to- og firbeinte hjemme i Norge. Mitt Australia er større enn hele Europa. Mitt Australia forstår ikke dagens Europa. Mitt Australia er erobret av England, men de var her ikke først. Mitt Australia er aboriginere som smiler. Mitt Australia er et dyreliv mer unikt enn alt annet. Mitt Australia er lyden av gresshopper, fugler og frosker. Mitt Australia er lukten av varm vind, lukten av påkjørt kenguru og lukten av fritert mat.

Mitt Australia er skyskrapere, gatelys og kvartaler. Mitt Australia er dollar og ikke Norske kroner. Mitt Australia er Bottle-O og ikke Vinmonopolet. Mitt Australia er åkrer så store som norske kommuner. Mitt Australia er moteller. Mitt Australia er imponerende. Mitt Australia er stolte av seg selv. Mitt Australia kan lage TV. Mitt Australia er kjede-olje på leggen. Mitt Australia er felles neglesaks. Mitt Australia er solkrem faktor 50. Mitt Australia er en dobbeltseng og en enkeltseng. Mitt Australia er badstue i teltet. Mitt Australia er mil etter mil. Mitt Australia er frosker på døra, firfisler i taket og kakerlakker på gulvet.

Mitt Australia er søte koalaer langs veien. Mitt Australia er gamle venner. Mitt Australia er grønt landskap så langt øye kan se. Mitt Australia er ørken. Mitt Australia er «mate», «no worries», «good on you», «bloody», «fucking» og «pardon». Mitt Australia er hotellsenger så gode at du kan sove for alltid. Mitt Australia er nyhetsreportere på TV som alltid ser ut som de skal på byen. Mitt Australia er Skype, FaceTime og Messenger. Mitt Australia er tanken på hvordan Grandiosa smaker igjen. Mitt Australia er mektig. Mitt Australia er krokodiller, med Lasse i buret. Mitt Australia er reklamer for okse-salg på TV. Mitt Australia er gruvedrift. Mitt Australia er to-delt med en dyp kløft.

Mitt Australia er støtteapparat hjemme i Norge. Mitt Australia er GPS- og operasjonssentral på Årnes. Mitt Australia er 24 timers responstid på vær- og vindvarsel. Mitt Australia er å sørge for at vi er trygge. Mitt Australia er forberedelser. Mitt Australia har aldri skuffet meg. Mitt Australia kan få meg på gråten. Mitt Australia vil jeg snakke godt om til jeg dør.

Mitt Australia er dehydrering. Mitt Australia er våt som ei katte. Mitt Australia er rasteplasser med harde benker. Mitt Australia er Darwin i solskinn.

Mitt Australia er å være redd for trafikken, fryktløs for oppgaven og tro mot målet. Mitt Australia er å gi ideen tommel opp, utførelsen tid, å være resultatet evig takknemlig.

Mitt Australia er å ha gåsehud på armene.
Mitt Australia er å ha tårer på kinnene.
Mitt Australia er å ha hjerter i øynene.

Mitt Australia lovte meg vi aldri ville angre.
Mitt Australia holdt sitt løfte.
Mitt Australia er vårt Australia.

Awesomestralia – a normal life is boring